Nyheter

Info om forestillingssemester våren 2024

Lets Dance setter opp TO STORE FORESTILLINGER i Olavshallen søndag 28 april 2024. Vårsemesteret skal brukes til innøving av koreografiene til showene.

Lørdag 27. april blir det skiftprøve og generalprøve i Olavshallen.
HELE UKE 17 må settes av til kostymeprøve på Lets Dance. For de som skal være med på forestillingene vil det være MØTEPLIKT PÅ ALLE DISSE PRØVENE.

Vi må også i år, som tidligere forestillingssemester innføre en FRAVÆVÆRSREGEL på de ukentlige klassene. Dette for å få elevene til å prioriterer danseklassene framfor andre aktiviteter i de ukene vi øver til show. Regelen er at de som er fraværende på mer enn TO klasser/treninger før uke 17- IKKE får delta på forestillingene, uansett hva grunnen til det tredje fraværet er. Vi behandler alle likt, så det blir ikke gitt noen unntak fra regelen.

Vi tar fri i vinterferie og påskeferie, men ønsker å kjøre klasser mandag 2.påskedag.

Dere må regne med en kostymeutgift på opptil kr 450,- pr koreografi.

PS: Alle klasser på timeplanen merket med voksne – vil ha vanlige treningsklasser til våren, og skal ikke delta på forestillingene.

Vårsemesteret fortsetter etter forestillingene, og frem til og med fredag 10. mai.

For å få til to flotte forestillinger så er det viktig at alle danserne er til stede på alle klassene, at de øver hjemme, og at det legges vekt på teamwork på trening i det kommende semesteret.