Nyheter

PÅMELDING HØSTSEMESTER 2021

Vi åpner påmelding til høstens dansesemester for nåværende elever 1. mai kl 11:00 med tilsendt passord og for nye elever 7.mai. Timeplanen og veiledning ligger nå ute. Har du spørsmål? Ta kontakt på mail post@letsdance.no eller på 46446070.


OPPDATERING VEDRØRENDE KURSSTART 2021

Hei alle danseglade,

Vi hadde gledet oss veldig til kursstart i nye lokaler i uke 3, men smittesituasjonen gjør at vi velger å utsette kursstart til uke 5, fra og med mandag 1. februar. Da utsettes selvfølgelig også fristen for innbetaling av kursavgiften til 20. januar. Vi presiserer at alle får tilbake innbetalt kursavgift dersom vi ikke kan gjennomføre vårsemesteret.

Vi tar ikke vinterferie i uke 8, men holder stengt i påsken.
Siste kursuke av vårsemesteret blir i uke 20.

Dersom det er noen som ikke finner faktura/bekreftelse på påmelding, gi en lyd og vi sender en ny.
Vi gleder oss masse til å danse igjen, og krysser fingrene for oppstart i uke 5.


Høstsemesteret 2020

Med tungt hjerte må vi dessverre meddele at årets jubileumsforestillinger i Olavshallen i oktober ikke er gjennomførbare. Slik coronasituasjonen har utviklet seg- og med dagens smittevernsregler, ser vi oss nødt til utsette årets forestillinger til våren 2021.

Høstsemesteret 2020 vil dermed bli et vanlig treningssemester for ALLE klasser. Vi krysser fingre og tær for at Lets Dance igjen kan innta scenen med storm neste år! Heldigvis kan vi danse sammen i studio fra mandag 17.08, og gleder oss veldig til det!

Nå kan vi danse sammen igjen!

Smittevernstiltak ved oppstart 11.mai: 

Kom bare på trening om du er frisk!
Kom ferdig skiftet. Garderober vil være stengt. Fyll gjerne vannflasker hjemme.
Ta på treningstøy som dekker både armer og ben. Vask treningstøy etter bruk.
Vi vil gjerne begrense antall personer i oppholdsrommene og oppfordrer derfor til levering og henting av elever.
Matter vil ikke bli brukt i timene. Ta med personlig håndkle.
Styrke på mandager, stretch på onsdager og barnedans 4-5 år får en senere oppstart av smittevernshensyn.
Møt opp så nært inntil undervisningsstart som mulig.
Ikke ta heis.

Covid-19, viktige datoer og tiden framover

Tusen takk for all omtanke, positivitet og kjærlighet mange av dere har sendt oss på mail, sms og på sosiale medier. Det varmer virkelig når alt annet er et stille kaos. Vi savner dere masse på Lets Dance. Vi savner dansen, latteren, gleden, klemmene, energien, praten, varmen og samholdet.

Vårt håp er at vi får åpne før sommeren, slik at vi kan gi dere tilbake noen av de danseklassene dere har mistet. Så snart myndighetene gir oss klarsignal til å starte opp igjen, er vi klare, og vi vil da kjøre klasser ut juni. Midlertidig holder vi klasser på sosiale medier (Facebook og Instagram) slik at dere kan danse hjemme. Gjerne bruk de individuelle gruppene for hver klasse, som er opprettet på Facebook, slik at koreografi kan vedlikeholdes.

Når det gjelder jubilieumsforestillingene «Looking Back, Moving Forward» har vi fått ny dato 5-7. oktober (høstferien). Vi er optimistiske og jobber fortsatt mot at et slikt arrangement vil være mulig å gjennomføre.

Høstsemesteret 2020 vil derfor bli litt annerledes, slik at vi skal få kjørt forestillingene som planlagt:

Kursstart uke 34 (mandag 17. august)

Kostymeprøveuke på Lets Dance uke 40 (gjelder kun forstillingsklasser). Olavshallen 5-7.oktober, resten av uken fri. Treningsklassene har fri hele høstferien.

Så blir det vanlige treningsklasser på alle klasser fra uke 42, og åtte uker frem mot jul.

Dette gjør at timeplanen for høsten må være mest mulig lik den vi har hatt i vår, og så håper vi at dere vil melde dere på de samme klassene, slik at vi kan opprettholde koreografiene. Vi har bare 6 uker med innøving, som betyr at inntak av nye elever på forestillingsklassene må vurderes individuelt. Dersom noen av dere hadde tenkt å bytte klasser til høsten, må det evt vurderes etter høstferien. Veldig fint om dere gir meg beskjed om det så tidlig som mulig (helst allerede ved påmelding). Vi kan ikke garantere kursbytte, men er det plass på ønsket klasse, så ordner vi det.

Til alle dere som går på klassene for voksne: dere får et helt vanlig høstsemester, og dere kan selvfølgelig melde dere på akkurat de klassene dere vil.

Påmelding starter 1.mai med passord. Åpen påmelding fra 4.mai

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på.

Med vennlig hilsen
– Berit Fløisand Moen

Daglig leder