Historikk

Let´s Dance Ballettstudio ble startet 15. januar 1990 av Berit Fløisand Moen. Vårt første studio var i Jomfrugata i Trondheim. Over 150 elever trente den gangen jevnt og trutt, og hadde sin første forestilling i Studentersamfundet i april 1991. I 1992 vokste vi oss ut av dette studioet og inn i Fjordgt. 62/64, hvor vi holdt hus ut høstsemesteret 2000. Vi flyttet så til store og fine lokaler på Nedre Bakklandet, og ble der i 6 år. Der hadde vi to flotte studioer, og om ikke dette bygget hadde blitt solgt og etterpå revet – så hadde vi kanskje vært der ennå. De neste 5 årene tilbrakte vi i Bakke bydelshus, før «drømmelokalet» endelig dukket opp sommeren 2011. Vi flyttet da tilbake til Fjordgt. Der fikk vi 3 fantastiske dansesaler, som sporer til kreativitet og masse danseglede. Vinteren 2021 flyttet vi til Jarleveien 12 der vi holder til den dag idag. Vi har i dag mange positive elever som enten vil satse på dansen – eller som kun bruker vår kompetanse og energi til å få mest mulig ut av favoritthobbyen sin.

Vi vil spesielt fremheve at hos oss trener veldig mange studenter. ”Avtroppende” studenter er veldig flinke til å rekruttere nye elever fra hele Norge. Dette gjør sitt til at kontakter knyttes på kryss og tvers av landet vårt.

Berit Fløisand Moen har hatt koreografisamarbeid med Wayne McNight, Gary Lloyd og Colin Sinclear. Hun har koreografert for VM på ski og Trondheims 1000-års jubileum, og regissert for Norske Gram gjennom lanseringen av popgruppa ”SODA” og Deres CD. Ellers har hun koreografert flere store moteshow i Trondheim – i tillegg til alle de store elevforestillingene i Olavshallen.

Vi har klart å utvikle en unik kombinasjon av disiplin, teknikk, moro, fart, samhold og trygghet. Studioet er i kontinuerlig utvikling. Dette fordi vi driver seriøst, og har et spesielt FOKUS på alle sidene ved danseutviklingen til den enkelte – som selvfølgelig gagner alle våre elever.

Det vil igjen si at vi er opptatt av å kvalitetssikre alle ledd i undervisningen. Vårt motto er at vi ALDRI går på AKKORD med kvalitet.