Daglig Leder

Berit Fløisand Moen

Berit startet Let´s Dance i 1990. Hun underviser i klassisk ballett, tåspiss og jazz. Hun har studert dans ved The Urdang Academy i London, og via International Dance Teacher Association. Har bred erfaring som en; energisk, dyktig, humørfylt og inkluderende pedagog og koreograf – både i Norge og England. Hun elsker å undervise dans for store og små – amatører og profesjonelle. Hun er medlem av IDTA. Berit er daglig leder ved Let´s Dance AS i Trondheim.

Dansepedagog

Eirik Sellæg Tangnes

Eirik underviser i klassisk, jazz og moderne. Han er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo i jazzdans, og har praktisk pedagogisk utdannelse innen dans. Han var tidligere elev ved Let’s Dance i mange år, før han flyttet til Oslo i 2004. Har undervist hip-hop på Oslo Kulturskole, og har hatt diverse vikariater som pedagog. Han har også danset på midnattsoperaen på Steinvikholmen i flere år. Har vært ansatt ved Let´s Dance siden høsten 2010. Eirik underviser i klassisk ballett, jazz og moderne.

Dansepedagog

Emilie Fløisand Moen

Emilie underviser i jazz, contemporary fusion, moderne, hip hop og girly style. Hun har gått et år på Spin Off forstudium i dans i Oslo og deretter på Balettakademien i Stockholm. Før hun flyttet til Oslo, var hun selv elev på Lets Dance i mange år. Hun jobber nå aktivt både som freelance danser og pedagog.

Dansepedagog

Karoline Hjelseth

Karoline underviser i barnedans og jazz. Karoline har gått danselinjen ved Langhaugen videregående skole og er utdannet pedagog fra Universitet i Bergen. Hun har skrevet bachelor om dansepedagogikk knyttet til motivasjon og mestring, og har i tillegg tatt kurs i dansepedagogikk og treningsledelse ved NTNU i Trondheim. Hun har tidligere undervist ved C dansestudio i Bergen og Askøy kulturskole, men har nå flyttet til Trondheim for å studere psykologi ved NTNU. Karoline har danset ulike dansestiler siden hun var seks år gammel- blant annet ballett, jazz, moderne og musikal, og jazz er definitivt favoritt stilen. Hun stortrives med å undervise barn og unge, og er veldig bevisst på hennes rolle som pedagog. Hennes ønske er å legge til rette for gode opplevelser, utvikling og mestring for absolutt alle elevene hennes.

Dansepedagog

Oda Strandheim Lykke

Oda underviser i jazz og klassisk ballett. Hun er utdannet ved Norges Dansehøyskole med en bachelor i moderne dans med pedagogikk. Hun har også gått et forstudium i dans ved Trøndertun folkehøyskole. De siste årene har hun undervist innen forskjellige stiler i tillegg til å jobbe som freelance danser i Oslo.

Dansepedagog

Julie Sandvær Eva

Julie underviser i hiphop og jazz. Hun har gått et år på Trøndertun folkehøgskole forstudium i dans, før hun videre startet på Balettakademien i Stockholm sin yrkesdanserutbildning. Hun har tidligere undervist i flere ulike stiler og aldersgrupper, samt tatt kurs i dansepedagogikk og treningsledelse ved NTNU, og studerer nå fysioterapi i Trondheim.