Meny

Berit.nov2015sirkel

Berit

Startet Let´s Dance i 1990. Underviser i klassisk, tå og jazz. Har studert dans ved The Urdang Academy i London, og via International Dance Teacher Association. Har bred erfaring som en; energisk, dyktig, humørfylt og inkluderende pedagog og koreograf – både i Norge og England. Elsker å undervise dans for store og små – amatører og profesjonelle. Hun er medlem av IDTA. Berit er daglig leder ved Let´s Dance AS i Trondheim.

 

Eirik.nov2015sirkel

Eirik

Underviser i klassisk, hip-hop gutter, jazz og moderne. Er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo i jazzdans, og har praktisk pedagogisk utdannelse innen dans. Var tidligere elev ved Let’s Dance i mange år, før han flyttet til Oslo i 2004. Har undervist hip-hop på Oslo Kulturskole, og har hatt diverse vikariater som pedagog. Han har også danset på midnattsoperaen på Steinvikholmen i flere år. Har vært ansatt ved Let´s Dance siden høsten 2010.

 

Mina.nov2015sirkel

Mina

Underviser i hip hop og funk. Mina har jobbet på Extend Art of Dance i 5 år. Har også vært med i dansekompaniene Exlevel og Exstatic som danser og koreograf. Hun har deltatt i den kulturelle skolesekken og UKM. Mina har hatt hovedrollen i «Et lekehus» og «Det svinger i Kardemomme by» i Tønsberg. Har også jobbet som lærer i barne- og ungdomsskolen – og studerer nå psykologi ved NTNU.

 

 

christin.nov2015sirkel

Christin

Underviser i jazz. Har vært ansatt som pedagog på Let´s Dance side 1994. Har tatt danse- og pedagogeksamen gjennom IDTA. Tidligere ansatt som sykepleier ved St. Olavs hospital, og jobber nå som sykepleier på Din Doktor.

 

 

maria.nov2015sirkel

Maria

Underviser i jazz og klassisk. Har undervist på  Let´s Dance siden 2014, og har selv vært elev ved skolen siden 2001. Jobber som revisor hos EY.

 

 

helene.nov2015sirkel

Helene

Underviser i Jazz. Hun er utdannet ved NTNU, og har en Master i pedagogikk. Har undervist ved Let´s Dance siden 2006. Hun har mer enn 10 års danseerfaring som elev ved Let´s Dance, og har hatt flere undervisningsjobber i Trondheim.

 

 

Christina.nov2015sirkel

Christina

Underviser i barnedans og jazz. Christina kommer fra Telemark, og har tidligere vært ansatt ved Nome kulturskole fra 2008-2011. Hun har deltatt som danser/sanger i Telemark Musikk Teater – i musicalene Hair og West Side Story. Hun har undervist på Let´s Dance siden 2013. Christina tar nå lærerutdanningen på HIST.

 
ivar.nov2015sirkel

Ivar

Underviser i Styrke og Stretch, Styrke og Slynge og Stretching. Disse klassene er åpne for alle interesserte. Har undervist på Lets Dance siden 1995, og jobber forøvrig i den videregående skolen i Trondheim. Har også tilleggsutdannelse innen anatomi og fysiologi, og har jobbet som PT og idrettsmassør.

 

 

tonje

 

Tonje

Underviser i jazz, klassisk og moderne. Tonje er utdannet danser og dansepedagog ved Universitetet i Stavanger (2015) og hadde utvekslingsopphold ved Dans och Cirkushögskolan i Stockholm. Før dette studerte hun 1 år ved danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo.

Tonje har jobbet som pedagog ved Sandnes kulturskole, Steps dansestudio og Stavanger kulturskole.  Hun har i tillegg undervist på sommerkurs ved Spinn dansestudio og Kragerø dansestudio.

Hun har erfaring som utøvende danser gjennom diverse freelanceoppdrag blant annet for Stavanger symfoniorkester.

 

 

Faste vikarer

 

benedikte

Benedicte

Underviser i klassisk, jazz og hip-hop. Er utdannet danser ved kunsthøgskolen i Oslo. Har blant annet danset utdrag fra Nøtteknekkeren under Oslo filharmonien julekonsert. Har danset flere forestillinger og show med kompani 7. Danset for kongen på åpningen av Nasjonalbiblioteket i Oslo. Danset for Ella Fiskum danz i soloforestillingen ”untitled star” på flere steder rundt om i Norge.

 

marta

Martha

Martha Standal, danser, skuespiller og koreograf – utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo(BA klassisk ballett 2004-2007). Etter endt utdannelse hovedsakelig tilknyttet Trøndelag Teater hvor hun i perioden 2008-2015 har medvirket i flere musikaler og teaterstykker, deriblant «Cabaret», «Chicago», «Hair», «Arturo Ui», «Jubileet» av Jo Strømgren med flere. Martha har også arbeidet ved Det Ny Teater, København, Akershus Teater og i det frie feltet. Som koreograf er Martha bla. tilknyttet Trøndelag Teater og Rabarbrateatret i Trondheim, og har de to siste somrene vært koreograf for Prøysenspelet og «Slaget på Testiklestad». Martha er for tiden aktuell i «Nøtteknekkeren» ved Trøndelag Teater.