Berit.nov2015sirkel

Berit

Startet Let´s Dance i 1990. Underviser i klassisk, tå og jazz. Har studert dans ved The Urdang Academy i London, og via International Dance Teacher Association. Har bred erfaring som en; energisk, dyktig, humørfylt og inkluderende pedagog og koreograf – både i Norge og England. Elsker å undervise dans for store og små – amatører og profesjonelle. Hun er medlem av IDTA. Berit er daglig leder ved Let´s Dance AS i Trondheim.

 

Eirik.nov2015sirkel

Eirik

Underviser i klassisk, jazz og moderne. Er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo i jazzdans, og har praktisk pedagogisk utdannelse innen dans. Var tidligere elev ved Let’s Dance i mange år, før han flyttet til Oslo i 2004. Har undervist hip-hop på Oslo Kulturskole, og har hatt diverse vikariater som pedagog. Han har også danset på midnattsoperaen på Steinvikholmen i flere år. Har vært ansatt ved Let´s Dance siden høsten 2010.

 

Emilie

Underviser i jazz, contemporary fusion, moderne, hip hop og girly style. Emilie har gått et år på Spin Off, forstudium i dans i Oslo og deretter på Balettakademien i Stockholm. Før hun flyttet til Oslo, var hun selv elev på Lets Dance i mange år. Hun jobber nå aktivt både som freelance danser og pedagog.

 

Faste vikarer

 

benedikte

Benedicte

Underviser i klassisk, jazz og hip-hop. Er utdannet danser ved kunsthøgskolen i Oslo. Har blant annet danset utdrag fra Nøtteknekkeren under Oslo filharmonien julekonsert. Har danset flere forestillinger og show med kompani 7. Danset for kongen på åpningen av Nasjonalbiblioteket i Oslo. Danset for Ella Fiskum danz i soloforestillingen ”untitled star” på flere steder rundt om i Norge.

 

marta

Martha

Martha Standal, danser, skuespiller og koreograf – utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo(BA klassisk ballett 2004-2007). Etter endt utdannelse hovedsakelig tilknyttet Trøndelag Teater hvor hun i perioden 2008-2015 har medvirket i flere musikaler og teaterstykker, deriblant «Cabaret», «Chicago», «Hair», «Arturo Ui», «Jubileet» av Jo Strømgren med flere. Martha har også arbeidet ved Det Ny Teater, København, Akershus Teater og i det frie feltet. Som koreograf er Martha bla. tilknyttet Trøndelag Teater og Rabarbrateatret i Trondheim, og har de to siste somrene vært koreograf for Prøysenspelet og «Slaget på Testiklestad». Martha er for tiden aktuell i «Nøtteknekkeren» ved Trøndelag Teater.